Buscar este blog

sábado, 28 de febrero de 2015

GLOGSTER


Us volem presentar una web 2.0 que pot resultar bastant útil i és gratuïta!

Resultado de imagen para glogster


Es tracta de Glogster. En ella us haureu d'enregistrar per gaudir de les seves possibilitats. És una eina per crear murs i/o murals virtuals on es poden inserir vídeos, audios, fotos, textos, enllaços, música...


Resultado de imagen para glogster història


La seva interfície és molt intuïtiva i ens permet dissenyar des de zero el nostre mural digital.





Al tractar-se d'una web 2.0 podem compartir els nostres murals alhora de modificar d'altres que ja estan confeccionats. També podem inserir-los al blog, projectar-los a la pissarra digital i imprimir-los. 
També està disponible per a iPad i altres tauletes digitals.


Resultado de imagen para glogster Ipad



Aquesta eina és realment útil tant per a mestres, ja que resulta molt fàcil crear material didàctic de manera atractiva per a l'alumnat i/o preparar presentacions per a les reunions amb els pares; com per als alumnes, els permet coordinar els dos hemisferis. Per una banda es pot treballar l'estat emocional, situat a l'hemisferi dret, a través d'imatges, música i escrits curts; per l'altra, es pot treballar l'estat racional, situat a l'hemisferi esquerre, a través de la cerca, comparació i síntesi d'informació.

Resultado de imagen para glogster hemisferios cerebrales

Finalment, us animo a crear els vostres murs digitals i compartir-los entre vosaltres!! A continuació, us mostrarem un Glogster que vam crear per als resultats de la competició de vídeos que vam fer per a Carnestoltes!



No hay comentarios:

Publicar un comentario