Buscar este blog

domingo, 8 de marzo de 2015

Stop Motion

Aprofitant que el grup cinc està treballant en un Stop Motion, us volem presentar la tècnica!!




Consisteix  a aparentar el moviment d'objectes estàtics per mitjà d'una sèrie d'imatges fixes successives; dit d’una altra manera, es basa en la presa de fotografies, fotograma a fotograma, principalment d'un objecte inanimat. D'aquesta manera s'aconsegueix que elements estàtics adquireixin vida.

















Com és l'exemple de Clip Clap, guanyador concurs videocreació 2012 a l'esquerra; i/o Stop motion animation. Claymation, Faces - By Guldies a la dreta, aquest últim és més elaborat, fet de plastilina.


       



Les noves tecnologies, actualment, ens han facilitat la tècnica, i així poder-la dur a terme a l'aula, on els alumnes podran experimentar-la empíricament per entendre-la millor, d'aquesta manera l'aprenentatge serà més significatiu; incentivarem la creativitat i l'esperit de col·laboració.















Nosaltres hem estat utilitzant l'aplicació per a iPad: Stop Motion Studio que ens permet confeccionar-los d’una manera molt senzilla. 

                   


Ens facilita la feina deixant-nos veure l’ultim fotograma visible de forma transparent, així podrem ser més precisos en l’elaboració del nostre stop motion.



  Una altra característica és l'opció de descarregar-te el suport per a l'iPhone, d'aquesta manera, a través de wifi, podrem utilitzar el nostre telefon com a càmera i anar editant amb l'iPad a qualsevol espai més còmode. L'única pega és que es necessita una bona connexió perquè això funcioni.



Quan el vídeo ja està acabat, es pot compartir a través de les diferents xarxes socials, dropbox, youtube; o si es prefereix; es pot enviar-lo a l'iMovie per acabar  d'editar-lo amb més precisió.



En aquests links trobarem tutorials per anar agafant idees per futurs projectes:

Tutorial per fer cares:


Article interessant:


Altres:

https://www.youtube.com/watch?v=7uJ82Hn-g3U

No hay comentarios:

Publicar un comentario